Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Masina de spalat si vasul wc ascunse intr-un dulap

Când mergi la cumpărături prin hipermarketurile de bricolaj s-ar putea să treci pe lângă niște propuneri de amenajare bizare. Uite, spre exemplu poți rata să deschizi un dulap în care se află mascate mașina de spălat și wc-ul :). Să analizăm puțin propunerea…

Bricostore idee

Soluțiile de amenajare care propun o ușă de mascare se potrivesc în spații în care ai loc de ușă. Trebuie să o deschizi, nu? Deci ai nevoie de un loc pentru a te desfășura ca să faci această manevră. Chiar dacă mașina de spălat pare la adăpost și ascunsă vederii, trebuie să rezolvi problema alimentării și evacuării apei. Apoi, poți masca mai accesibil și mai ieftin cu o simplă perdea.

Bricostore wc serviciu

Vasul wc ascuns într-un dulap ar putea fi coșmarul claustrofobilor. Pentru mine clar ar fi un loc prea strâmt și slab iluminat, deci cum aș mai putea citi ceva pe budă? Plus că e inevitabil să te lovești de accesoriile montate pe interiorul ușii. Însa ideea cu rafturile deasupra vasului wc e ok. E un spațiu puțin folosit, iar dacă n-ai loc în baie merită să exploatezi locul disponibil pe verticală.

Bricostore Baneasa wc serviciu

Cu toate minusurile, soluția este însă binevenită pentru cazuri speciale. Am fost într-o garsonieră în care spațiul pentru baie și bucătărie era comun, un compromis făcut de proprietari pentru a putea închiria o parte din locuința lor mai generoasă. E ciudat să gătești într-un spațiu în care ai și wc, corect? Ei bine, pentru astfel de situații, soluția aceasta bizară s-ar putea să fie exact ce trebuie. De asemenea, este o soluție ok pentru multe ateliere de artiști, deseori improvizate în spații ciudate. Ah, am uitat să vă spun că propunerea prezentată a fost materializată cu ceva timp în urmă la Bricostore Băneasa. Deci, fiți pe fază când mergeți în magazine și mai ales fiți curioși :).

Bricostore idee wc

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la ianuarie 12, 2013 de în Cum sa..., Idei pentru acasa, Uncategorized şi etichetată , , , .

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 39 de abonați.
%d blogeri au apreciat: