IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.
Dacă ai plănuit anul ăsta să-ţi faci un grătar frumos şi funcţional, o bucătărie de vară sau un simplu cuptor de lemne, atunci e timpul să contactezi firma de care-ţi povestesc mai jos. De ce acum? 1.Pentru că au reduceri de preţ! 2.Pentru că de la primăvară nu-i mai găseşti disponibili. În plus, pentru fiecare lucrare în parte, echipa din Arad face proiectare, schiţe, planuri, randări 3D, după ce se deplasează la client acasă. Acest lucru ia timp pe care-l poţi salva în perioada asta neaglomerată. Mai jos, găseşti 20 de modelele din catalogul lor pentru 2013, deci alege acum care-ţi place, şi fii pe fază că ai şi dimensiunile în milimetri L – lungime, l- lăţime, H -înălţime sub fiecare poza în parte.
Sunt cei mai profesionişti constructori de grătare din România. Şi o spun în cunoştinţă de cauză. I-am descoperit în urmă cu doi ani şi i-am publicat în revista la care am fost redactor-şef. Ce mi-a plăcut? Că au hotărât ca pe timp de criză să facă doar grătare, bucătării de vară, cuptoare pe lemne, etc. dar să le facă ireproşabil! Este firma eGrătare din Arad, cu o echipă excepţională, care se deplasează în ţară oriunde are nevoie clientul şi îi face totul impecabil, de la proiectare la execuţie.
Firma parcurge toate etapele pentru o construcţie de calitate, de la proiectare 3D, schiţe, planuri – înainte de a se apuca de treabă, până la execuţia propriu-zisă – de la fundaţie şi până finisaje. De asemenea, au grijă şi la cele mai mici detalii cum ar fi accesoriile necesare unui grătar, cuptor sau bucătărie de vară (inclusiv chiuveta şi alte dotări, decoraţiuni). În plus, dacă nu şti ce model vrei, te ajută cu idei ca să-ţi construiască cel mai bun şi frumos grătar în acord cu arhitectura casei tale, a gardului, a grădinii şi fără a deranja vecinii.
Aşa şi trebuie să facă orice constructor care se respectă: să întocmească în primul rând un plan, pe care să-l pună apoi în practică. Planul şi schiţele 3D te ajută să vezi şi cum va arăta grătarul, dar mai mult – vei şti exact cât te va costa, pentru că pe baza lor se va face necesarul de materiale.
Ce pot să-ţi construiască cei de la eGrătare? Uite aici lista: cuptoare, grătare (barbeque), şeminee de exterior, sobe tradiţionale, afumătoare, crame – vinoteci, cuptoare de pizza, baruri rustice. Preţurile includ şi proiectarea şi sunt orientative pentru că diferă în funcţie de finisajele şi dotările pe care le doreşte clientul.
Chiar dacă la prima vedere îţi par mari, preţurile sunt absolut corecte şi conform calităţii şi serviciilor oferite. Gândeşte-te numai la drumurile pe care le fac ca să ajungă la tine, plus că folosesc materiale de construcţie de calitate. Dacă aduci un meşter oarecare, până la urmă tot la costurile astea vei ajunge. Diferenţa va fi că în final nu vei fi mulţumit. Plus că un meşter oarecare nu te poate ajuta în privinţa designului, iar în timpul lucărilor îţi va cere tot timpul bani şi consiliere cum să facă. Asta înseamnă nervi şi timp pierdut, pe lângă bani. Cu cei de la eGrătare măcar ştii o treabă din start: cum arată, cât te costă, când e gata. Şi vei fi cu sufletul împăcat.
Fiecare lucrare este adaptată conform dorinţelor clientului, dar şi în funcţie de spaţiul disponibil. Nu poţi construi un grătar oriunde în curte pentru că fumul acestuia nu trebuie să deranjeze vecinii sau să-ţi intre în casă, iar cei de la eGrătare ştiu asta. De aceea ei se deplasează la client ca să vadă exact locul unde ar fi cel mai bine să fie construit grătarul.
Ai încredere în ei că sunt profesionişti. Contactează-i acum pe cei de la firma arădeană şi vizitează aici blogul lor unde au mai multe imagini cu fiecare model în parte. Acum iarna e bine să faci deja pasul către proiectare, dacă vrei să te bucuraide grătar, sobă sau bucătăria de vară încă de la începutul primăverii. Ăştia da români creativi şi profesionişti. Pur şi simplu îi iubesc!
Unde se potrivesc grătarele şi bucătăriile de vară? Pe lângă curţile oamenilor, casele lor de vacanţă sau casele de la ţară, eu văd aceste grătare nelipsite de la pensiunile noastre tradiţionale. Gărtarul face parte din cultura noastră a românilor, aşa că dacă aş avea o pensiune sau un hostel tradiţional, chiar şi un hotel într-o zonă rurală, neapărat aş investi în aşa ceva. Experienţa pe care ţi-o oferă un grătar este dincolo de preparatele culinare. Ea constă în poveştile şi socializarea pe care o faci în jurul construcţie sau, dacă vreţi, la gura sobei. Aşa îţi câştigi clienţii aproape, care se vor întoarce nu neapărat pentru grătar, ci pentru poveştile pe care le evocă în mintea şi sufletul omului.
Numai când văd aceste grătare şi mă simt relaxată, mă văd deja în vacanţă, bucurându-mă de foc, de mirosul lemnelor, alături de oamenii dragi. Şi n-are legătură cu fripturile pentru că sunt vegetariană :). Bravo celor de la eGrătare! Ei fac parte dintre românii care ştiu să facă o treabă ca lumea, românii care muncesc cu cap şi pasiune. Despre oameni ca ei îmi place să scriu!
Blog la WordPress.com. Tema: Suburbia de WPSHOWER.
Foarte practice! Și grecii au în aproape fiecare curte așa ceva, iar cei mai excentrici au chiar pe balcon construit unul! 😀
Arata foarte frumos! Pai sunt terase toata ziua. Noi n-am putea avea asa ceva la noi.
🙂 Doar acoperite cumva …
Pingback: CONCURS! Griluri gratar, ceaune și tigaie popcorn pentru gratar | Adela Parvu - IDEATTIC jurnalist home & garden
Maramures http://rusticart.sunphoto.ro/ ,cateva modele
Multumesc Gabriela pentru link 🙂
Eu multumesc pentru interes.Sant facute de sotul meu in Maramures,casutele in copac in Italia.
Pingback: 5 idei pentru amenajarea locului de gratar in curte | Adela Parvu - IDEATTIC jurnalist home & garden
Buna ,imi place mult culoarea caramizilor ,inafara de lac cu ce colorant le mai dati?
Pingback: Ceramistul Kolozsi Attila face sobe de lut | Adela Parvu - IDEATTIC jurnalist home & garden