Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Aragazul a carui flacara nu se stinge aiurea

Bucatarie echipa cu soba de la Contura.

Ca sa va mai vina vreo idee de amenajare, ia uite o bucatarie echipa cu soba de la Contura.

Am dat și eu o raită prin magazinele online, ca să mă pun la curent cu prețurile, și ce văd? O etichetă verde la aragaze, care se tot repeta. Da’ ce-o fi cu eticheta asta? Intru pe site-ul producătorului și eticheta la vedere. Pe ea ea scrie: “Gratuit dispozitiv de reglare a presiunii pentru toate aragazele”. Aflu apoi că cei de la Arctic au o ofertă mai specială menită să ofere mai multă siguranță celor ce cumpără aceste aragaze. Arctic oferă gratuit acest regulator de presiune la achiziția oricărui aragaz din gama lor. Am luat legătura cu firma de PR ca să aflu mai multe despre acest regulator de presiune. Mai jos ai răspunsurile, plus concluzia mea la final :).

Aragaz Arctic model AG66DTTLW cu arzător dublu wok pentru a găti cât mai sănătos. Pret 1099,90 la Domo

Aragaz Arctic model AG66DTTLW cu arzător dublu wok pentru a găti cât mai sănătos. Pret 1099,90 la Domo

Dispozitiv de reglare a presiunii

Dispozitiv de reglare a presiunii

 

Montarea dispozitivului se face exclusiv de către specialiști, nu? Montajul acestui dispozitiv, la fel ca și instalarea oricărui produs electrocasnic care funcționează cu gaz (natural sau lichefiat) se va efectua doar de către personal specializat autorizat. La achiziția unui aragaz Arctic, clientul primește recomandarea de a se adresa furnizorului de gaz (Distrigaz, GDF Suez, etc) pentru a contacta un specialist autorizat.

Acest dispozitiv poate fi cumpărat separat și montat la aragazele Arctic care au fost achiziționate înainte de această ofertă? Dispozitivul poate fi cumpărat separat de la magazine specializate (de genul Romstal), unde există garanția că produsul este de calitate și certificat. Având în vedere că acestea au  dimensiuni de conectare standard, se pot monta fără a necesita alte ajustări, inclusiv pe aragaze Arctic.
De ce e bun un asemenea dispozitiv? Având în vedere că preîntâmpină apariția variațiilor de presiune, asigurând o presiune constantă a gazului natural, dispozitivul contribuie la o funcționare mai îndelungată a mașinilor de gătit pe gaz; variațiile mari de presiune conduc în timp la deteriorarea produselor ce funcționează cu gaz.

Aragaz Arctic model AG6612DTTLX din inox pentru mai multă eleganță. Pret 1099,90 la Domo

Aragaz Arctic model AG6612DTTLX din inox. Pret 1099,90 la Domo

Acum, vreți să știți părerea mea? Eu cred că Arctic a luat această măsură ca să se asigure că nu se întâmplă accidente de genul celor care le vedem mediatizate la tv, la știri. Mulți oameni se încălzesc iarna cu ajutorul flăcării de la aragaz. Și nu știu dacă ați observant sau nu, dar gazele parcă chiar nu au putere ori când ți-e mai dragă lumea, pur și simplu, nu mai ard. De aceea, gama de aragaze Arctic, cu alimentare pe gaz, este echipată și cu dispozitive pentru siguranţa flăcării – atât pentru cele 4 arzătoare ale plitei, cât şi pentru cuptor – care întrerupe în mod automat alimentarea cu gaze, atunci când flacăra aragazului se stinge accidental în timp ce găteşti (sau te încălzești, cum spuneam).

Bucatarie echipata cu chiuveta Villeroy & Boch, model Lagor Pur.

Asa pentru inspiratie, bucatarie echipata cu chiuveta Villeroy & Boch, model Lagor Pur.

Pe lângă sistemele astea de siguranță, aragazele Arctic au funcţii moderne ca aprindere electrică, timer, rotisor, grill sau arzător dublu Wok, cu ajutorul căruia găteşti mai repede şi mai sănătos. Mai mult decât atât, modelele dispun de un design elegant, accentuat de capacul de sticlă şi funcţia de iluminare interioară a cuptorului, toate conferind mai mult stil bucătăriei tale. Oricum, fi pe fază cu „eticheta verde”, dacă vrei să-ți cu,perei acum vreun aragaz de la Arctic.

Eticheta verde - sticker regulator presiune gaz

Eticheta verde – sticker regulator presiune gaz

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 40 de abonați.
%d blogeri au apreciat: