Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Loc pentru gentile si posetele tale

Dacă n-ai chef să-ţi înghesui genţile prin dulapuri sau pur şi simplu nu ai loc pentru ele în dulapuri, atunci expune-le ca pe nişte obiecte decorative. Tu hotărăşti soluţia adoptată, în funcţie de spaţiul pe care-l ai. Uite aici trei idei care te provoacă să găseşti cea mai bună variantă pentru poseşele tale. Porneşti de la aceste idei şi ajungi la cea mai convenabilă pentru tine.

Genti grupate pe suporturi montate pe perete

Genti grupate pe suporturi montate pe perete

Ştii că în fiecare locuinţă ai zone de trecere, mai ales spaţiile dintre două uşi, ca să zic aşa. Ei bine, de multe ori pereţii din zonele astea nu prea pot fi folosiţi pentru a fixa de ei rafturi sau a sprijini dulapuri. Şi totuşi sunt suprafeţe importante. Designerul Mihaela Radu a găsit o soluţie ingenioasă: mânere de mobilă pe post de suporturi pentru genţi. Şi ca să arate totul bine, a şi pictat peretele.

Genti pe suporturi simple montate dupa usa de la intrare

Genti pe suporturi simple montate dupa usa de la intrare

Spaţiul de după uşa de la intrare este foarte rar folosit. Ok, poţi să-l exploatezi pentru a mai pune din colecţia ta de gentuţe, poşete şi alte lucruri asemenea.  Le poţi pune la vedere sau protejat în pungi vesele de cadouri. Important este să foloseşti suporturi generoase pentru agăţat genţile, iar înainte de asta să testezi peretele să vezi dacă merge să fixezi ceva de el.

Genti, postete si accesorii puse pe cuier fixat de usa interioara

Genti, postete si accesorii puse pe cuier fixat de usa interioara

Un alt loc foarte rar folosit, mai ales în locuiţele mici, sunt uşile interioare. Ei bine şi acestea pot fi adevărate mini expoziţii de accesorii şi genţi pe care ţi le doreşti îndemână. Foloseşte-te de „spatele” uşilor interioare ca să-ţi organizezi colecţiile. Da, într-adevăr la toate cele trei idei mai rămâne problema prafului. Poţi folosi interiorul uşii de la debara pentru genţile tale. Şi dacă ai prea multe, înseamnă că ar fi cazul să nu mai cumperi altele, iar din banii economisiţi să-ţi faci un dulap :D.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la februarie 22, 2013 de în Coltul preferat, Idei pentru acasa, Uncategorized şi etichetată , , , , .

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 39 de abonați.
%d blogeri au apreciat: