Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Cele mai vandute bucatarii premium produse in Romania

Mă bucur pentru că noi, românii, am ajuns să ne dăm seama că o bucătărie merită o investiţie mai consistentă. Până la urmă nu-ţi schimbi bucătăria la fel de uşor cum poţi face cu o canapea, spre exemplu, şi atunci chiar trebuie să ştii pe ce dai banii. Acum ai calitate premium în privinţa mobilierului de bucătărie asigurată de unul dintre cei mai mari şi mai avansaţi tehnologic producători români. Dacă ai nevoie de o bucătărie, ia în cosiderare oferta lor. Uite, în articolul de faţă ai imagini şi detalii cu cele mai vândute bucătării.

Bucatarie Gazelle L 553 cm de la Lemet cu pret de la 5900 lei. Pretul bucatariei din imagine este de 7837 lei si nu include electrocasnicele. Vezi toate detaliile aici.

Bucatarie Gazelle L 553 cm de la Lemet cu pret de la 6459 lei. Pretul bucatariei din imagine este de 8921 lei si nu include scaunele de bar si sistem iluminare. Vezi toate detaliile aici.

Este vorba despre producătorul Lemet care are o reţea de peste 100 de magazine Lem’s în toată ţara. Am fost la fabrica din Brebu şi am rămas uimită de linia lor tehnologică, dar mai mult mi-a plăcut faptul că e o afacere de familie, iar proprietarii au pornit afacerea cu gândul de a oferi produse de calitate românilor, mobilă produsă la noi în ţară. Au şi game mai ieftine pentru a oferi posibilitatea tuturor de a-şi achiziţiona mobila necesară, dar gama premium arată foarte bine şi zău că merită efortul de a te gândi la ea, mai ales că ai posibilitatea să achiziţionezi mobila în rate direct în magazin.

Bucatarie Gazelle L 487 cm de la Lemet costa de la 6116 lei. Pretul bucatariei din imagine este de 8307 lei si nu include electrocasnicele. Vezi detalii aici.

Bucatarie Gazelle L 487 cm de la Lemet costa de la 6116 lei. Pretul bucatariei din imagine este de 8307 lei si nu include electrocasnicele. Vezi detalii aici.

Hai să-ţi spun de ce gama de bucătării Gazelle, care este un produs premium, a avut succes în rețeaua Lem’s, respectiv s-au vândut 3500 de ansambluri la un preţ mediu de peste 5000 lei (începând cu 4394 lei) . Pentru că sunt folosite materiale de calitate, toate propunerile de bucătării pot fi adaptate uşor pentru spaţiile mici de bloc de la noi, iar electrocasnicele încorporate sunt mult mai ieftine dacă le cumperi de la ei decât dacă ţi le achiziţionezi singur. Plus că  eşti ajutat  şi în privinţa alegerii electrocasnicelor în funcţie de spaţiu şi de nevoi, la care se adaugă consiliere şi montaj.

Eu am  o prietenă care şi-a cumpărat bucătărie de la ei şi e mulţumită mai ales că nu-şi putea imagina cum va înghesuit tot ce-i trebuie în spaţiul mic, dar cei de la Lemet i-au oferit tot suportul necesar şi acum are chiar şi loc de o mică măsuţă şi două scaune în bucătărie. Eu n-am avut loc să fac poze, dar mi-a plăcut să stau în bucătărie la cafea :). Mergi în magazinele lor sau vezi pe site şi cere-le o ofertă.

Bucatarie Gazelle L 393 cm de la Lemet cu pret de la 5777 lei. Pretul bucatariei din imagini este de 7347 si nu include electrocasnicele. Vezi toate detaliile despre ce include bucataria aici.

Bucatarie Gazelle L 393 cm de la Lemet cu pret de la 5777 lei. Pretul bucatariei din imagini este de 7347 si nu include electrocasnicele. Vezi detaliile despre ce include bucataria aici.

5 comentarii la “Cele mai vandute bucatarii premium produse in Romania

 1. gena
  septembrie 2, 2013

  Sunt foarte dezamagita de cei de la Lems. Am facut comanda pe 6 august 2013 si desi am achitat intergal mobila comandata – in jur de 1000 de euro pentru 6 corpuri de bucatarie Gazelle – mobila nu a ajuns in 3 saptamani asa cum e scris in contract…M-au amanat deja de 2 ori si e posibil sa ajunga abia dupa data de 12 septembrie, daca va ajunge…:(

  • adela parvu
   septembrie 2, 2013

   Gena, imi pare tara rau sa aud asta. Mie imi plac mult oamenii de la Lems. AM fost la fabrica, i-am cunoscut si pe proprietarii fabricii, stiu ca-si doresc sa ofere mobila de calitate si la preturi bune pentru romani. Ai incercat sa-i contactezi sa afli exact ce s-a intamplat? Poate ca si perioada asta de concedii i-a bulversat. Zic si eu 🙂

 2. Robert Ciubotaru
  octombrie 16, 2013

  cine isi face rata la Lemns este nebun nu gluma, am luat o mobila de 40 de mil vechi si dau 100 de mil acum. o afacere buna?

  • adela parvu
   octombrie 16, 2013

   Eu nu am cumparat mobila in rate, dar este foarte mult! Ai luat in rate direct din magazin?

 3. Robert Ciubotaru
  octombrie 16, 2013

  mai sunteti ca mine?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 40 de abonați.
%d blogeri au apreciat: