Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Faci schimb de obiecte si ai cursuri gratuite la Noaptea albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs

Am cunoscut-o pe Mihaela Ion, vocea Revistei Atelierul, și crede-mă că persoană mai entuziastă și energică rar mai găsești. Este promotorul oamenilor creativi care din hobby sau din pasiune creează și realizează obiecte unicat, deosebite.  Iată că pe 8 iunie ți-a pregătit împreună cu echipa ei și partenerii o nouă ocazie să-i întâlnești pe acești minunați creativi în cadrul Nopții albe a creatorilor și designerilor de produs. Îți spun ai jos despre program, stabilit pe  8 iunie între orele 18 și 20, în trei locații diferite. Și foarte important, totul este cu intrare liberă!

adelaparvu.com despre Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs (4)

Ce poți face la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs? Ei bine, ai o mulțime de activități la care să participi. Cea mai tare mi se pare schimbul de obiecte accesorii vintage sau handmade, mobilier şi obiecte decorative. Te duci cu un obiect și îl poți schimba cu un altul. Deci să fii pregătit pentru Free Shop :). Poți vedea și reportaje filmate (tutoriale) din arhiva Revistei Atelierul. Poți învăța repede cum să creezi diferite obiecte. Proiecțiile vor fi în toate locațiile. Iar la  Cabina Foto poți imortaliza momentele tale de inspirație din Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs.

adelaparvu.com despre Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs (6)

Acum unde te duci? Hai să-ți spun că alegerea o poți face în funcție de interes. Ai secțiune bijuterii și accesorii contemporane la Bernschutz & Co. Universitate (în spatele Muzeului Șuţu, Str. Ion Nistor 6), design vestimentar & accesorii casual la Attitude Ballet Studio, (Str. Emil Balaban, nr. 6) și design de obiect la Acuarela (Str. Polonă, nr. 40).

Basic RGB

Și dacă ai chef de meșterit poți participa la ateliere. Spre exemplu, poți modela în lut polimeric cu Ramona Croitoru la Bernschutz & Co. Universitate. Dacă ești pasionat de textile vei fi inițiat de Anca Spiridon la Creative Arts la Attitude Ballet Studio, iar cei interesați de legătorie vor avea o experiență pe cinste cu Woodish la Acuarela. Poți vedea în articol câteva colaje de pe pagina de Facebook a Revistei Atelierul, așa, cât să-ți faci o idee despre obiectele românești hand made.

adelaparvu.com despre Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs (7)

Iar la Acuarela totul va avea loc pe fundalul unei muzici bune. Artiștii invitați? Viorica Pintilie, Jimmy Cserkész & Gabriel Bălaşa. Voie bună te așteaptă mâine. Așa că odihnește-te azi ca să fii trez mâine și să-i cunoști pe creativii momentului la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs. Vrei mai multe informații? Ia intră aici pe site-ul RevistaAtelierul.ro sau AICI pe pagina de Facebook a evenimentului.

adelaparvu.com despre Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs (3)

adelaparvu.com despre Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs (5)

Un comentariu la “Faci schimb de obiecte si ai cursuri gratuite la Noaptea albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs

  1. Pingback: Noaptea albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs- ediţia a II-a – Revista Atelierul

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 39 de abonați.
%d blogeri au apreciat: