Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Vacanta ta de vis la doar cateva click-uri distanta. De data asta in Cipru!

Numai când văd imaginile astea și deja simt mirosul mării. Aerul acela ușor sărat și proaspăt și briza care te învăluie. Zău că aș închide totul ca să evadez pe o insulă, dar nu pustie, ci cu tot confortul. Uite, am făcut acest exercițiu ca prim pas pentru a-mi materializa gândurile boeme și mi-am stabilit ca destinație Cipru. Frumoasă insulă, nu? Am găsit un hotel minunat, dar și modalitatea prin care pot găsi cel mai bun preț pentru transport.

GGAD0111ALMYRA47

Hai să te duc și pe tine acolo. Unde? În Paphos, la hotelul Almyra a cărui adresă e pe Bulevardul Poseidon. Sugestiv, nu? Un loc de vis care te îmbie să te bucuri de soare și mare, aflat aproape de un oraș care are și aeroport. Și până să te port pe aripile imaginației și să te bucuri măcar de imagini îți spun că e foarte simplu să-ți rezervi biletul de avion cu Paravion.ro. Câteva click-uri, îți alegi destinația, aștepți puțin și îți afișează în ordine crescătoare cele mai avanjoase bilete de avion. Am intrat și eu și am aflat cu ocazia asta că din punct de vedere al liniilor aeriene gemenii mei nu mai sunt copii, ci adulți :), deci de acum încolo patru bilete trebuie să rezerv pentru vacanță. Intră și tu aici la Paravion.ro și alegeți destinația și vezi cam cât te-ar costa.

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (9)

Acum, hai să-ți spun mai multe despre hotelul ăsta poziționat excelent. Deși este un hotel din categoria Design Hotels, adică unul de lux cu piese de design de ultimă oră, cel mai mult îmi plac grădinile și terasele exterioare. Ar fi culmea să mergi în vacanță ca să stai în cameră 🙂 așa că atunci când la exterior totul pare mai îmbietor decât la interior, înseamnă că arhitectul, designerul și proprietarul hotelului au gândit totul logic. E cu atât mai specială amenajarea cu cât este o renovare a unui hotel vechi. Lucrările de transformare a fost conduse de Michaelides Thanos, actualul proprietar.

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (18)

Mobilierul modern, elegant, finisajele care creionează interioare în alb și negru au fost alese de către designerii Tristan Auer și Joelle Pleot, care au amenajat una dintre casele lui Karl Lagerfeld. E un stil original, un minimalism care iese în evidență, mai ales când dai peste saloanele amenajate totual opus cu candelabre clasice și mobilier din stejar. Nuanțe feminine vei găsi prin tușele de mov și lila, dar partea funcțională a hotelului primează. Nu vei găsi multe ornamente sau o personalizare anume, în schimb vei constata cât de generoase sunt camerele de hotel. Ele au fost gândite pentru familii, ca atare sunt și apartamente pe două niveluri, dar și camerele simple sunt încăpătoare.

GGAD0111ALMYRA74

Și nici n-au cum să nu fie multe spa’ii exterioare, deoarece hotelul beneficiază de un teren de 8 hectare, pe care sunt amenajate grădini, piscine, restaurante și locuri de relaxare. Deci, e loc să se simtă toată lumea bine, mai ales cei cu copii. Și de aici ajungi ușor în orașul Paphos, la fel și la Mozaicurile din Paphos loc istoric parte a patrimoniuliu UNESCO, o excursie binevenită pe lângă relaxarea leneșă. Gata, te las să te bucuri de imagini și să te închipui acolo, bucurându-te de mâncarea bună și sănătoasă și culoarea aia albastră, demențială a mării. Intră pe designhotels/almyra.com dacă vrei să-ți faci o rezervare. Prețurile încep de la 100 euro pe noapte.

GGAD0111ALMYRA109

GGAD0111ALMYRA65

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (32)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (33)

GGAD0111ALMYRA10

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (39)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (38)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (31)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (34)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (29)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (28)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (36)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (30)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (37)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (22)

arena 07

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (26)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (19)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (16)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (20)

GGAD0111ALMYRA11

GGAD0111ALMYRA121

GGAD0111ALMYRA117

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (14)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (12)

adelaparvu.com despre Design Hotels - Almyra Cipru (11)

ALMYRA_I16

GGAD0111ALMYRA60

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la iunie 12, 2013 de în Travel design, Trenduri, design, travel şi etichetată , , , , .

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 39 de abonați.
%d blogeri au apreciat: