Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Mixerele acum un design nou. Pot fi așezate vertical!

Știi că un mixer nu-l poți așeza vertical, ci doar culcat, nu? Eu acasă îl țin în cutia lui de carton, ca să-l pot depozita în dulap. Dar uite ce am aflat pe site-ul flancointeractiv.ro că la ediția IFA Berlin 2013, care se încheie azi, au fost prezentate în premieră mixerele cu design nou. Acum le poți pune vertical, chiar și cu accesoriile montate. Mai mult ca sigur că în curând așa vor arăta majoritatea mixerelor. Mai jos ai datele așa cum le-au prezentat cei de la Flanco, magazine în care sper că vom găsi curând modele similare.

Mixer Lono 1

Pe lângă aspect, noul design aduce importante îmbunătățiri în privința funcționalității aparatului. Compania germană WMF a primit numeroase și prestigioase distincții pentru designul ingenios al aparatelor pe care le produce. La IFA Berlin 2013 a venit cu noua sa gamă, Lineo, ce include un mixer a cărui imagine uimește. Este mult simplificată, mult mai ergonomică și oferă ceea ce până acum nu era posibil – stabilitate verticală. Asta ajută enorm pentru depozitarea ușoară, la îndemână, inclusiv cu accesoriile montate în aparat.

Mixer Lineo 1

Mixerul este extrem de confortabil și asta datorită formei mânerului. În timpul lucrului, este foarte facil de manevrat, iar imediat după folosire poate fi așezat în siguranță, grație formei sale cilindrice cu baza stabilă. De asemenea, are din dotare o clemă specială pentru cablu, ceea ce ajută mult la depozitarea lui oriunde în bucătărie.  Are o putere de 305 W, cinci viteze și în turație maximă ajunge la 1300 de rotații pe minut, deci e perfect pentru orice ai nevoie să amesteci. Designul inovator este completat și de culorile și finisajele frumoase.

Mixer Lono 2

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la septembrie 11, 2013 de în Idei pentru acasa, Imi place, In trend, Nou lansate, Trenduri, design, travel, Unde gasesc... şi etichetată , , , .

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 39 de abonați.
%d blogeri au apreciat: