Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Mobila moderna intr-un decor rustic si arata fantastic!

Modern și rustic combinate? Da, de ce nu? Totul e posibil în ziua de azi când e vorba despre stiluri, iar locuința de față o demonstrează cu brio. Este o amenajarea excelentă, iar frumusețea ei constă tocmai în contrastul dintre finisajele naturale cu suprafețe rugoase, ce par a fi cioplite de mână și piesele de mobilier contemporane cu linii frumoase și aspect impecabil. Rezultatul? Rafinament estetic, dar și confort la superlativ pentru locatari. Și poate că nu ar fi ieșit la fel de frumos dacă la mijloc n-ar fi fost colaborarea dintre arhitect, constructor și designerul de interior. Da, sunt trei echipe de specialiști care au muncit aici.

adelaparvu.com despre casa Big Sky design interior Markham Roberts, foto Audrey Hall (8)

Și pentru că tot îmi spunea Mihaela Florentina pe pagina de Facebook să indic și obiecte similare care pot fi cumpărate de la noi, am să-ți fac câteva sugestii. Mi-ar fi plăcut să-ți fi spus despre firme de construcții care fac astfel de case, dar eu n-am găsit până acum. Dacă tu găsești, te rog să-mi scrii la secțiunea comentarii. Hai să încep cu livingul. Canapele confortabile similare găsești cu siguranță la Innova, Class Living sau Artelier, dar nu te aștepta să fie accesibile. Fotoliu similar găsești la Hulsta Studio, iar corpuri de iluminat în genul bolurilor cu flori de sticlă ai șansa să găsești la Helios, Orion Lighting, dar poți încercat variante mai accesibile și la kika. Pentru covoare nu ezita să încerci la Flying Carpets, unde ai o ofertă bună inclusiv pentru modele de design. Iar pentru scaunele din toată casă și mese, la fel ca și obiecte decorative încearcă la Intro. Pentru perdele vezi oferta pe de Atria sau cea de la KA International.

adelaparvu.com despre casa Big Sky design interior Markham Roberts, foto Audrey Hall (9)

Mi-a plăcut mult în această casă modul în care sunt amenajate bucătăria și baia. De regulă, când ai de-a face cu dotări contemporane, ele sunt greu de integrat mai ales într-un decor rustic, dar aici arată totul foarte coerent și armonios. Uite, spre exemplu, la bucătărie s-a realizat o combinație frumoasă de lemn și inox, așa că electrocasnicele nu mai apar discrepante. Pentru bucătării din lemn masiv pe comandă poți încerca la Transilvania Production, Szel Mob sau Bardi Industry. Pentru baie ai o mulțime de obiecte sanitare pe care le poți comanda online pe Sensodays.ro, dar merită să mergi și în showroomuri specializate cum sunt Delta Studio sau SSAB. Și dacă-ți place scaunul Martini Side Table sigur îl poți avea de la Intro sau măcar ceva similar, dar merită să consulți și oferta BoConcept. Iar dacă te interesează o balustradă din sticlă pentru scara interioară, apelează cu încredere la SuperFaber.

adelaparvu.com despre casa Big Sky design interior Markham Roberts, foto Audrey Hall (10)

În orice caz, ca să obții o asemenea amenajare îți recomand să apelezi al un designer. Dificultatea acestui proiect constă în a masca reușit tot ce înseamnă țevi, a integra bine caloriferele și prizele. Altfel, rezultatul n-are cum să fie la fel de spectaculos. De asemenea, pentru a adapta așa ceva într-o locuință de bloc presupune să folosești materiale care să imite piatra sau lemnul și care sunt disponibile și la noi pe piață, dar nu uita că pentru ca un astfel de decor să iasă ca la carte ai nevoie de camere înalte. În caz contrar totul va părea mic și înghesuit. Dar repet, un designer talentat te poate ajuta. Locuința asta este una de vacanță, mai exact un chalet de ski în Big Sky, Montana, SUA. Sunt sigură că-ți place și ție casa asta!

adelaparvu.com despre casa Big Sky design interior Markham Roberts, foto Audrey Hall (1)

adelaparvu.com despre casa Big Sky design interior Markham Roberts, foto Audrey Hall (2)

adelaparvu.com despre casa Big Sky design interior Markham Roberts, foto Audrey Hall (6)

adelaparvu.com despre casa Big Sky design interior Markham Roberts, foto Audrey Hall (4)

adelaparvu.com despre casa Big Sky design interior Markham Roberts, foto Audrey Hall (3)

adelaparvu.com despre casa Big Sky design interior Markham Roberts, foto Audrey Hall (5)

adelaparvu.com despre casa Big Sky design interior Markham Roberts, foto Audrey Hall (7)

Foto: Audrey Hall, Arhitectură: JLF & Associates, Design interior: Markham Roberts

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 40 de abonați.
%d blogeri au apreciat: