Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

O casa mica din lemn cu interior placut

Mi-a plăcut atmosfera acestei case din lemn, iar când am aflat că este una de țară nu mi-a venit să cred. Cât de frumos poți amenaja și o căsuță din mediul rural, fără prea mari investiții, că doar multe lucruri de aici sunt încropite sau adunate din locuința de la oraș. Dar dacă ai parte de consilierea unui designer, cu câteva decorațiuni și o poziționare bună a mobilierului le rezolvi pe toate. Da, nu vreau să te enervezi și să crezi că e undeva pe la noi locuința asta, e departe, peste ocean undeva prin Michigan, dar tot merită să o vezi ca inspirație.

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff 9

Designerul Rebekah Zaveloff, care are o firmă de design interior în State s-a băgat să decoreze căsuța asta. Și i-a ieșit bine. A reușit să păstreze atmosfera de calm și liniște pe care o imprimă zona. Poți să-ți dai seama de asta după grădina rustică din imagini. Mi-a plăcut foarte mult podeaua din lemn masiv care conferă ambientului starea aia de bine. Și livingul este foarte simpatic cu canapelele moderne alături de măsuța din lemn masiv și alte piese de mobilier adunate de pe te miri unde. Soba este perfectă aici și suficientă cât să încălzească încăperea mică, ba mai mult căldura ei se simte peste tot la parter. Și știi ce-i dă livingului nota tinerească? Pe lângă forma canapelelor, contează prezența pernelor fantezie, a covorului și a posterelor și tablourilor de pe pereți. Numai cu câteva decorațiuni poți face minuni!

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff

Chiar și la bucătărie ambientul nu se simte în întregime rustic. Prezența pieselor din metal, plăcile ceramice simple și dotările moderne, îi dau o imagine combinată între casual și industrial. Dar noroc cu lambriurile configurate încă din construcția casei de lemn și cu mobilierul simplu, care temperează răceala inoxului prezent peste tot. Și îmi mai place masa de sufragerie pusă în mijlocul casei, de parcă oamenii ăștia ar aștepta mereu invitați. Îi dă așa un aer ospitalier. Plus că totul e deschis la parter și ai lumină naturală din plin, dar și colțuri frumoase unde să ți se oprească privirea. Cum ar fi cel dedicat lecturii, unde este înghesuită o sofa între rafturi de cărți. Până și la baie decorațiunile te fac să te simți confortabil. Nu e nimic rece sau prea tehnic. Mie mi-a plăcut casa asta, pe care designerul zice că a amenajat-o eclectic. Sper să te inspire și pe tine 🙂

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff 8

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff 6

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff 5

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff 2

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff 4

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff 3

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff 8 (2)

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff 10

adelaparvu.com despre casa la tara designer Rebekah Zaveloff 11

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 39 de abonați.
%d blogeri au apreciat: