Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Doina Design un boutique simpatic cu decoratiuni personalizate deschis in Bucuresti

O să-ți placă boutique-ul acesta luminos și plin de obiecte simpatice. Dar cel mai mult o să-ți placă de Doina, care din pasiune pentru bricolaj a avut curajul să riște și să-și deschidă un mic magazin, unde alături de obiecte aduse din import, expune și vinde obiecte personalizate de ea. Și totul a început dintr-o joacă. După mulți ani ca proiectant în cadrul Institutului de Studii Hidroenergetice (ISTH) și-a dat demisia, a mai făcut un copil, timp în care și-a descoperit pasiunea asta cu decoratul. A stat pe-acasă, și-a crescut fetele (două fete superbe!), iar la ocazii festive făcea cadouri prietenilor ei obiecte decorate de ea prin tehnica șervețelului. Și pentru că a văzut reacția celor apropiați, a luat-o în serios și și-a spus că e cazul să le facă publice. A lucrat ani de zile numai din recomandare în recomandare, apoi a avut un magazin mic, mic de doar șase metri pătrați la care a trebuit să renunțe, dar nu s-a lăsat.

Doina Rostovtev proprietara magazinului Doina Design Boutique

Doina Rostovtev proprietara magazinului Doina Design Boutique

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (7)

Acum, în locul casei, unde ar fi urmat să se mute, și-a deschis propriul magazin. L-a deschis de curând, de vreo trei săptămâni, și are mare succes cu el. De ce? Pentru că se află într-un cartier unde astfel de magazine lipsesc, adică în Muncii, mai exact pe Bulevardul Basarabia nr. 52 B vizavi de restaurantul Riviera. A fost deșteaptă și și-a făcut și o pagină de Facebook, unde a postat toate obiectele pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Da, a fost din start isteață că le-a fotografiat, dar ea spune că îi venea cu greu să se despartă de ele și le-a imortalizat în imagini. Dar după postări, oamenii au început să comande diverse lucruri. Ce anume? Păi uite, spre exemplu, cufere cu poze din vacanțe, cutii de nuntă, seturi de obiecte cu același decor, panouri decorativ gen tablouri cu proverbe sau citate, căni pictate manual, lămpi personalizate. Și like-urile s-au înmulțit, la fel și comenzile.

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (9)

Doina este o fire veselă și optimistă. Iubește culorile și adoră compania oamenilor. De aceea ai să o și găsești în magazin. A personalizat și aleea care duce către boutique, de aceea se întâmplă ca oamenii din zonă să-i calce pragul și stau cu minutele, se scuză că nu se hotărăsc, argumentând că mai vor să se încarce de veselie și frumos. Și ea este fericită că reușește să ofere un strop de bucurie celor din preajmă. Mi-a plăcut mult programul magazinului ei de la 16 la 20,30. Spune că a stat mult deschis cu primul magazinaș toată ziua, dar după luni de zile a observat că fluxul de oameni este între aceste ore, așa că decât să stea să-și aștepte clienții, mai bine muncește pentru ei. Și muncește mult! Sâmbăta și duminica se retrage pentru a onora comenzile, că doar personalizează mic mobilier și obiecte, deci are de lucru, nu glumă. Și aplică diverse tehnici, de la pictură manuală direct pe obiecte până la tehnica șervețelului, colaje, decupaje. Experimentează încontinuu ca să ofere ceva cu totul special clienților ei.

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (14)

Și-a transformat pasiunea în sursă de venit. Și chiar dacă ți se pare foarte tânără, să știi că este mama unei fete de 22 ani și a uneia de 12. Dar arată senzațional! De ce? Pentru că face ceea ce-i place! Uite, intră și tu pe site-ul ei și vezi ce-ți face cu ochiul. Iar dacă îți dorești un cadou personalizat pentru cineva, nu ezita să o contactezi. Și prețurile sunt foarte bune! Asta cu atât mai mult cu cât nu găsești ceva la fel. Ai prețurile în dreptul fiecărui produs pe pagina ei de Facebook. Eu aici am selectat o mică, foarte mică parte din obiecte pe care le poate face și n-am mai trecut prețurile pentru că nu am răbdare să postez odată articolul ăsta. Dar o găsești tu și pe Facebook sau la magazin, nu-mi fac probleme 🙂 O să-i descoperi zecile de articole pe care le-a personalizat până acum. Bravo ție Doina! Ești o persoană minunată!!!

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (11)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (10)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (18)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (17)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (16)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique Bucuresti (5)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique Bucuresti (3)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique Bucuresti (4)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (15)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique Bucuresti (2)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique Bucuresti (1)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (5)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (3)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (2)

adelaparvu.com despre Doina Design Boutique (6)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 39 de abonați.
%d blogeri au apreciat: