Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Vopsea din metal aplicabila pe orice material: plastic, faianta, lemn, caramida, ciment

E greu de crezut că poți acoperi în metal lavoarul de la baie care e din ceramică, faianța, gresia sau parchetul ori podeaua din lemn, iar stratul respectiv să nu se scorojească sau exfolieze. Dar ce zici de acoperirea electrocasnicelor din casă sau carcasa laptopului ori de simplul mouse de la calculator? Ok, dar de tâmplăria ferestrelor, calorifere sau mobila din lemn, PAL, MDF? Practic produsul de care-ți spun este atât de versatil și are caracteristici atât de performante încât poate fi folosit și pentru mobilierul urban, învelitori, tâmplărie sau automobile, deci și la exterior. Culmea ironiei este că se aplică ca o vopsea, ai impresia că este vopsea, dar de fapt este un produs special care conține 95% metal pur. De aici și denumirea lui  Vero Metal. Este o invenție patentată de firma germană cu același nume și care este acum disponibilă și pe piața noastră.

adelaparvu.com despre Vero Metal (4)

Acest produs, că nu știu cum să-l numesc altfel, deși i-am spus în titlul articolului vopsea, are efectul de-a îmbrăca pur și simplu în metal obiectele finisate cu el. Este o tehnologie inovatoare, deși a fost inventată în anii ’65 de firma germană, care-l denumește compozit rece metalic pulverizabil. Specialiștii germani spun că stratul metalic poate fi aplicat și pe suprafețe flexibile, iar ca suport încă nu s-a identificat materialul pe care să nu-l poată îmbrăca. Deci poți să aplici Vero Metal pe orice-ți trece prin cap. Finisajele sunt disponibile în multe nuanțe de la auriu, argintiu la cupru, crom, bronz, iar aspectul poate fi strălucitor sau mat. Iar germani spun că stratul ține 30 de ani garantat.

adelaparvu.com despre Vero Metal (3)

Se organizează și cursuri de aplicare a acestui produs, dar în principiu el poate fi pulverizat cu pistolul de vopsit, poate fi aplicat cu trafaletul sau cu pensula. Este dens, doar ți-am spus că are 95% metal, de aceea și suprafața de acoperire este diferită comparativ cu o vopsea obișnuită. Se vinde la kituri de 2 kg (acoperă 4 metri pătrați suprafața plană) și 10 kg (acoperă 9-10 metri pătrați de suprafața plană). Cert este că-ți provoacă imaginația un material ca acesta. E adevărat că este mai costisitor, dar merită să știi că el există. Kitul de 2 kilograme costă circa 160 de euro fără tva și-l poți achiziționa de la unicul importator în România Boats Concept. Dar mai bine intră pe site-ul verometal.ro unde ai toate detaliile care te interesează. Până atunci uită-te și la imagini ca să vezi câte domenii de aplicare are acest senzațional Vero Metal.

adelaparvu.com despre Vero Metal (8)

adelaparvu.com despre Vero Metal (5)

adelaparvu.com despre Vero Metal (9)

adelaparvu.com despre Vero Metal (20)

adelaparvu.com despre Vero Metal (1)

adelaparvu.com despre Vero Metal (11)

adelaparvu.com despre Vero Metal (12)

adelaparvu.com despre Vero Metal (6)

adelaparvu.com despre Vero Metal (16)

Picture 071

adelaparvu.com despre Vero Metal (10)

adelaparvu.com despre Vero Metal (22)

adelaparvu.com despre Vero Metal (2)

adelaparvu.com despre Vero Metal (17)

Beschichtung mit Metall

Un comentariu la “Vopsea din metal aplicabila pe orice material: plastic, faianta, lemn, caramida, ciment

  1. Galerialatina Galeria
    octombrie 30, 2013

    O SOLUTIE EXTRAORDINARA,PUTEM SCHIMBA ATMOSFERA FARA SA ARATE IEFTIN SI PROVIZORIU

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 40 de abonați.
%d blogeri au apreciat: