Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Schimbi fețele dulapurilor și ai bucătărie nouă

Asta e o idee absolut ingenioasă! Care? Să renovezi bucătăria și nu să o înlocuiești de tot. Poți avea o bucătărie pe comandă dar care nu să nu-ți mai placă. Baza corpurilor e solidă, îți încape bine în spațiu, așa că ești în dilemă. Ai schimba-o, dar te costă. Ei bine, uite că există afaceri care se bazează pe renovarea mobilierului. Se înlocuiesc doar fețele dulapurilor, instalate cu balamale noi, și blatul de lucru, dacă nu-ți mai place cel vechi. Uită-te și tu la imagini și ai să-ți dai seama de diferențe. Forma e aceeași, cu mici ajustări.

adelaparvu.com despre renovare bucatarie Portas

În mod normal, orice firmă de la noi care face mobilă pe comandă ar putea să-ți renoveze bucătăria în modul ăsta, chiar să ți-o modernizeze cu accesorii speciale în sertare. Acum ar mai trebui să și vrea să-ți ofere serviciul ăsta. Costurile față de o bucătărie nouă se reduc cu 50%, așa susțin specialiștii germani de la Portas, cel mai mare furnizor de soluții de renovare din Europa de la care îți prezint aceste transformări. Mie mi-a plăcut ideea, mai ales că poți avea o bucătărie complet nouă într-o singură zi. Se schimbă fețele dulapurilor, eventual frontul de lucru și totul pare complet nou. Dacă afli despre o firmă care face așa ceva la noi, te rog să postez sub articolul de față link-ul către ea, ca să afle și ceilalți. Până atunci, sper ca ideea asta să te inspire și pe tine!

adelaparvu.com despre renovare bucatarie Portas_3

adelaparvu-com-despre-renovare-bucatarie-portas_2

9 comentarii la “Schimbi fețele dulapurilor și ai bucătărie nouă

 1. floridemandarin
  noiembrie 8, 2013

  Asta da idee bună 🙂 Dacă nu-i prea scump, o schimbăm tot la doi trei ani 🙂

 2. Vanzari Mobilier
  noiembrie 13, 2013

  Pentru a fi posibil acest lucru, ar trebui indeplinite doua lucruri: feroneria cu care sunt echipate initial cabinetele sa aiba un ciclu de viata cuprins intre 15 si 20 de ani iar executia cabinetelor sa fie realizata riguros. Ca producatori de mobilier oferim aceste conditii clientilor nostri iar daca veti considera adecvat, voi reveni si cu date de contact.
  Andrei Boian

  • adela parvu
   noiembrie 13, 2013

   Multumesc pentru completari Andrei! Astept si datele de contact 🙂

 3. Vanzari Mobilier
  noiembrie 14, 2013

  Ne puteti gasi aici : http://www.personalmob.ro
  Va multumesc.

  • adela parvu
   noiembrie 14, 2013

   Adica faceti lucrari de reconditionare, dupa cum am scris si eu in articol?

   • Vanzari Mobilier
    noiembrie 15, 2013

    Cel mai mare volum al activitatii noastre o ocupa confectionarea mobilierului nou. In cazul bucatariilor le explicam de la bun inceput clientilor despre posibilitatile ulterioare de reconditionare asa cum ati descris si in articolul dumneavoastra. Pana acum am facut acest lucru doar pentru doi clienti.
    Desi nu am promovat, avem si posibilitatea de a oferi servicii de reconditionare si restaurare a mobilierului din lemn masiv si a elementelor tapitate.
    Acest lucru este posibil prin intermediul a doi colaboratori pe care pana acum i-am testat cu diferite proiecte. Ii recomandam cu incredere si ii putem pune in legatura directa cu oricine doreste.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 39 de abonați.
%d blogeri au apreciat: