Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Concurs! Unelte pentru gradinarit Fiskars

Să știi că sunt foarte bucuroasă pentru acest concurs pentru că cineva dintre voi, dragii mei prieteni, va câștiga niște produse excepționale de la Fiskars, care este un brand de top. Sunt cele mai bune produse din domeniul uneltelor de grădinărit. Și da, sunt și lideri mondiali în domeniu. Uneltele lor sunt ușoare, foarte plăcut de folosit, sunt din materiale revoluționare și au primit nenumărate premii de design. Cu ce te ajută pe tine asta? Cu faptul că vei avea pe viață unelte care nu ruginesc, care nu te vor încovoia de la greutate, care se curăță și întrețin ușor și pe care le poți depozita în locul mici pentru că sunt reglabile, cu capete detașabile. Ce mai? Gândite cu cap și făcute cu responsabilitate de oamenii care lucrează în fabrica din Finlanda unde sunt produse.

Foto Landscape d.o.o. Slovenia

Foto Landscape d.o.o. Slovenia

Grebla universala de la Fiskars (135066 solid universal garden rake)

Grebla universala de la Fiskars ( solid universal garden rake)

Să-ți mai spun că firma Fiskars s-a înființat în anul 1649 în satul cu același nume din Finlanda? Da, merită să-ți spun asta pentru că este una dintre cele mai vechi firme din lume, adică peste 360 de ani de experiență și asta spune multe despre calitatea pe care o oferă. Îmi plac produsele lor, dar și oamenii de la Fiskars România pentru că sprijină educația și artiștii. Au oferit 100 de foarfece Fiskars Universității de Arte din București și acum toți studenții de la Departamentul Arte și Design Textil au cele mai bune foarfece din lume și își fac treaba cu plăcere și cu spor folosindu-se de ele. De altfel Fiskars este firma care a inventat primele foarfece cu mânere mânerele colorate din plastic (în 1967). Da, pe lângă unelte de grădinărit Fiskars mai produce si game de produse pentru menaj și pentru cusut. Ok, hai să-ți spun despre concurs mai jos.

Grebla universala de la Fiskars ( solid universal garden rake)

Grebla universala de la Fiskars ( solid universal garden rake)

Grebla pentru frunze de la Fiskars (Solid Leaf Rake L)

Grebla pentru frunze de la Fiskars (Solid Leaf Rake L)

Premiile oferite de Fiskars constau în 3 greble universale, deci voi extrage 3 câștigători, care fiecare vor primi o greblă universală cum vezi în imaginile de mai sus. Ți-am pus și două imagini cu grădini toamna, că mie îmi place anotimpul ăsta colorat. Te provoc să-mi răspunzi la întrebările: Care sunt gamele de produse pe care le fabrică Fiskars? Și care este gama ta preferată? (de fapt spune-mi ce ți-ai dori de la ei pe viitor, ca să știu ce concursuri să mai facem :)). Ca să te ajut cu răspunsurile, uite aici link-ul către site-ul lor în limba română ro.fiskars.com. Răspunsul tău te rog să-l treci la comentarii, ca să-mi fie mai ușor să fac tabelul cu participanți. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, așa cum te-am obișnuit. Succes! Din toată inima succes!

Foto Studio Ectypos

Foto Studio Ectypos

53 comentarii la “Concurs! Unelte pentru gradinarit Fiskars

 1. Kinga Beres
  noiembrie 12, 2013

  Au o gama larga de produse pentru gradina,menaj, craft si cusut ( cum ar fi: Edge, Ergo Comfort, Ergonoic, Essential, First, Foarfeci, functional form etc.) Mi-ar place sa castig un impingator de zapada ,ca oricum vine iarna! 🙂 Kinga

 2. Nicolae Si Claudia Bumb
  noiembrie 12, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,game de produse pentru menaj si cusut,unelte ptr zapada,prelucrarea lemnului,unelte ptr copii,innclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea ptr gradinarit,mai sigur dispozitivul ptr smuls buruieni.

 3. Iuliana Ionescu
  noiembrie 12, 2013

  Prima data cand am intalnit numele de Fiskars a fost in 2011 cand am vazut masina de tuns iarba Momentum. Au o diversitate de produse utile atat in casa (menaj, craft, cusut) cat si in gradina. Gama lor de produse cuprinde: Cuts+More, Edge, ErgoComfort, Ergonomic, Essential, First, FunctionalForm, Fuzion, Gama X, Garden Light, Inspiration, KitchenSmart, Moomin, My First Fiskars, PowerGear, PowerLever, PowerStep, Quantum, QuikDrill, QuikFit, ServoCut, SingleStep, SmartCut, Snow Light, StaySharp. Preferatele mele sunt cutitele Edge.

  • adela parvu
   noiembrie 12, 2013

   Buna Iuliana! Era suficient sa treci doar denumirea generica a gamelor (gradina, menaj, cusut), nu si denumirea lor. Ai muncit ceva, nu gluma!

 4. Ruxandra Slavic
  noiembrie 12, 2013

  FISKARS ne propun gamele: Cuts+More, Edge, ErgoComfort, Ergonomic,Essential, First , Foarfeci Clasice, FunctionalForm, Fuzion, Gama X, Garden Light, Inspiration, KitchenSmart, Moomin, My First Fiskars, Plantatoare, Premium, PowerGear, PowerLever, PowerStep, Protecție pentru degete, Quantum, QuikDrill, QuikFit, ServoCut, SingleStep, SmartCut, Snow Light, Solid, StaySharp, Telescopic, precum si alte produse speciale pentru gradina.

  Personal ador gama KitchenSmart 🙂 Au un design extrem de simplist, iar dispozitivele sunt cu’adevarat ingenioase ! Dar si Inspiration :), o gama super colorata.Evident, le-as pune si pe post deco prin bucatarie !

  Adela, multumim pentru acest concurs..o idee super super !Si asteptam noi articole si informatii, cel putin eu…in fiecare dimineata la cafeluta 🙂

  • adela parvu
   noiembrie 12, 2013

   Cu mare drag Ruxandra! Multumesc! O sa incerc sa postez mai devreme 😉

 5. Lacra Lacry
  noiembrie 12, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 6. Janeta Janet
  noiembrie 12, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,game de produse pentru menaj si cusut,unelte ptr zapada,prelucrarea lemnului,unelte ptr copii,innclusiv piese de schimb, Gama preferata de mine este cea de gradinarit masina de tuns iarba .

 7. Simona Scurtu
  noiembrie 12, 2013

  Gama de produse pentru gradina, cusut, menaj.
  Gama preferata: masinile de tuns iarba, unelte pentru ingrijirea gazonului

 8. eugenia stefan
  noiembrie 12, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,game de produse pentru menaj si cusut,unelte ptr zapada,prelucrarea lemnului,unelte ptr copii,innclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea ptr gradinarit,mai sigur dispozitivul ptr smuls buruieni…si masina de tuns iarba
  fb gina whim

 9. Gabriela Gabriela
  noiembrie 12, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,game de produse pentru menaj si cusut,unelte pentru zapada,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,innclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit.

 10. Loredana Paun
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.
  Gama preferata de mine este cea de gradinarit masina de tuns iarba .

 11. Maria Toghina
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,gama de produse pentru menaj si cusut,unelte ptr zapada,prelucrarea lemnului,unelte ptr copii,inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea ptr gradinarit, in special masina de tuns iarba.

 12. Toghina Marius
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,gama de produse pentru menaj si cusut,unelte pentru zapada,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit. In mod deosebit îmi plac topoarele!

 13. Mészáros Ildikó
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit, oricare dintre produse ar fi binevenit 🙂

 14. andreeascorpan2013
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit , produse pentru menaj si cusut,unelde de zapada,prelucrarea lemnului. Gama preferata de mine este cea ptr gradinarit, dispozitivul pentru smuls buruieni.

 15. Kinga-Lilla Negut
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars cuprind: multe unelte de gradinarit, unelte pentru zapada, produse pentru menaj, bricolaj si cusut, inclusiv piese de schimb. Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma-s bucura de foarfeca usoara cu mecanism de forta pentru gardul viu

 16. Bratu Florentina
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt: de gradinarit, produse pentru menaj si cusut,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii. Au si piese de schimb.Ce as prefera pentru mine ar fi un set de tacamuri de masa.

 17. Alisie Ramona
  noiembrie 13, 2013

  Produsele pe care le fabrica Friskars fac parte dintr-o gama foarte variata, din domeniile: gradina, menaj, craft&cusut. Gama preferata este bineinteles cea care cuprinde articolele pentru gradinarit si mi-as dori sa am candva o foarfecă universală telescopică pentru grădină. 🙂

 18. Mihai
  noiembrie 13, 2013

  Fiskars fabrică produse de grădina, de menaj și pentru cusut și lucru manual. În acest moment cel mai mult mă interesează produsele de grădina, dar folosesc și cuțite marca Fiskars de care sunt foarte mulțumit.

 19. Stef Cornel
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 20. Roxana Cârcu
  noiembrie 13, 2013

  Fiskars este o gama premium de produse pentru gradinarit, menaj, mestesugarit si cusut. Apreciez calitatea lor, iar in prezent ma bucur sa ma ajut cu Fiskars foarfeca de gradina, eficienta la tuns (si) trandafirii, usoara ca un fulg, si nu in ultimul rand frumoasa.

 21. Gabriela Vasilescu
  noiembrie 13, 2013

  Fiskars au o gama variata de produse de menaj, gradinarit, cusut. Mi-ar face placere un set de cutite.

 22. Dumitrache Camelia
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este foarfeca pas cu pas Quantum.

 23. Postelnicu Mariana
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,game de produse pentru menaj si cusut,unelte pentru zapada,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,inclusiv piese de schimb, Gama preferata este cea de gradinarit masina de tuns iarba .

 24. Roxana Dragan
  noiembrie 13, 2013

  Gamele premium de produse Fiskars sunt pentru gradina,menaj, cusut,prelucrarea lemnului, unelte pentru zapada, unelte pentru copii,piese de schimb.Preferata mea este foarfeca universala telescopica.

 25. Ungureanu Gabriela
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 26. Ionel-Cornel Vasilescu
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:gradina, menaj cusut gama preferata este gradina categoria prelucrarea lemnului.

 27. Tabirna Marian
  noiembrie 13, 2013

  gradinarit,menaj, craft & cusut. eu mi-as dori produse menaj ( set cutite)sau unelte pentru curatat

 28. Costi Unch
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.As vrea set de cutite de la ei.

 29. Ionut Dan
  noiembrie 13, 2013

  Fiskars este o gama premium de produse pentru gradinarit, menaj, mestesugarit si cusut. Am achizitionat si eu un fierastrau pt lemn verde de care sunt foarte incantat si o foarfeca pentru ramuri groase care imi place foarte mult. M-a incanta uneltele pentru prelucrat pamantul. Cu toate acestea, mi se pare interesanta intreaga gama Fiskars

 30. Radu Adina
  noiembrie 13, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb. Gama mea preferata este cea pentru menaj. Cutitele Edge sunt superbe.Mi-as dori un astfel de cutit , sa ma mandresc si eu ca am un cutit cum sunt cele din bucatariile bucatarilor profesionisti

 31. Ion Oprea
  noiembrie 14, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 32. Daniel Adrian
  noiembrie 14, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 33. Adriana Lautarescu
  noiembrie 14, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 34. Ioana Alexandrescu
  noiembrie 14, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit si ma incanta dispozitivul pentru smuls buruieni.

 35. Didi Dumi
  noiembrie 14, 2013

  Buna!Gamele de produse Fiskars sunt : gradina, menaj, craft&cusut. Gama preferata este cea de menaj, deoarece de cand a aparut cutitul Fiskars in bucataria mea, mi-a usurat viata in bucatarie . 🙂

 36. Serban Manica
  noiembrie 14, 2013

  Salut!

  Cei de la Fiskars au trei game mari: Gradina, Menaj si Craft&Cusut. Eu mi-am luat de la ei o cazma ergonomica de care am fost foarte multumit. Acum mi-ar mai trebui o unealta de smuls buruienile, o pereche de foarfece pentru ramuri groase sau un burghiu pentru pamant. 🙂

 37. Ramona-Liana Gogoci
  noiembrie 14, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea de gradinarit, in special dispozitivul de smuls buruieni si foarfeca telescopica

 38. Mariana Cozma
  noiembrie 14, 2013

  gamele de produse sunt : gradinarit si ingrijirea curtii,bucatarie si articole pentru menaj,crafting si cusut, scoala si birou,inspiratie si proiecte

 39. floridemandarin
  noiembrie 14, 2013

  Este tentant concursul tău 🙂 Deci au o gamă de produse pentru gradină, pentru menaj, pentru crafting și cusut. Pe viitor? Nu știu…deja au de toate. Poate s-ar putea extinde pe partea bucătăriei mai mult, cu mai multe unelte și gadget-uri de bucătărit 😉

 40. Elena Gornescu
  noiembrie 14, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:unelte de gradinarit ,gama de produse pentru menaj si cusut,unelte pentru zapada,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru gradinarit.

 41. Mary Lena
  noiembrie 14, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb. Gama preferata este cea pentru gradinarit.Imi place mult acel dispozitiv de smuls buruieni.M-ar ejuta enorm in gradina

 42. Ionut Dan
  noiembrie 15, 2013

  Cand are loc extragerea?

  • adela parvu
   noiembrie 17, 2013

   Buna Ionut! Am anuntat pe Facebook ca acest concurs se incheie duminica 17 noiembrie ora 21. Imi cer scuze ca am uitat sa trec asta si in articol. Era esential. Scuze inca o data!

 43. biancarogoveanu
  noiembrie 16, 2013

  Buna ! Nu am auzit pana acum de acest brand, dar la prima vedere ma declar incantata! De vreme ce tatal meu este un impatimit al gradinaritului, m-am simtit datoare sa particip la concursul tau 😊. Fiskars ofera o gama larga de produse si anume: unelte de gradinarit, articole de menaj, accesorii pentru cusut, produse de birotica si papetarie. Eu o sa raman la orgini, imi plac foarte mult uneltele de gradinarit. Iti multumim pentru concurs, o sambata minunata sa ai !

 44. tastebazaar
  noiembrie 16, 2013

  Acum ca sunt la inceput cu gradina, mi-ar prinde tare bine niste unelte bune.
  Gamele de produse de la Fiskars sunt: gradina, menaj si craft & cusut. Gama mea preferata e cea de menaj, mai exact ustensilele FunctionalForm.

 45. Ioana-Cristina El Watidy
  noiembrie 16, 2013

  Gamele Fiskars: de gradinarit, produse pentru menaj si cusut,prelucrarea lemnului,unelte pentru copii,piese de schimb.Gama preferata:unelte de gradinarit.

 46. Mihaela Escu
  noiembrie 16, 2013

  Gamele de produse fabricate de Fiskars sunt pentru: gradina, menaj, craft & cusut. Categoria preferata este cea pentru gradina (… dar si cutitele de bucatarie!)

 47. Istrate Gabriella
  noiembrie 16, 2013

  Unelte pentru taiat(foarfeci),unelte pt gradinarit,unelte lungi(pt sapat,cultivat,curatat,Fiskars Quik fit,unelte pentru copii.Gama preferata,unelte pt gradinarit.Gama preferata-unelte pt gradinarit si mi-as dori un dispozitiv pt smulgerea buruienilor 🙂 >Bafta tuturor!

 48. Ruxandra Girbea
  noiembrie 16, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb. Gama mea preferata e cea de menaj.

 49. Cristina Huzum
  noiembrie 16, 2013

  Gamele de produse Fiskars sunt:
  – unelte de gradinarit;
  – produse pentru menaj si cusut;
  – unelte pentru zapada;
  – prelucrarea lemnului;
  – unelte ptr copii;
  – piese de schimb,
  Gama preferata: produse pentru menaj

 50. Mihaela Boyaka
  noiembrie 17, 2013

  Gamele de produse Fiskars: unelte de gradinarit, game de produse pentru menaj si cusut, unelte pentru zapada, prelucrarea lemnului, unelte pentru copii, inclusiv piese de schimb.Gama preferata de mine este cea pentru menaj

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 39 de abonați.
%d blogeri au apreciat: