Adela Parvu – Jurnalist home & garden

IDEATTIC? Da, idei de la mansarda. Articole despre oameni, locuri, idei care-ti fac casa si viata mai frumoase.

Revista Atelierul a implinit 3 ani. Este prima publicatie de handmade din Romania.

Există oameni pe lumea asta care fac lucruri frumoase cu propriile mâni, oameni îndemânatici şi talentaţi. Şi mai există alţii care ştiu cum să-i strângă laolată, să-i adune într-o comunitate ce împărtăşeşte aceleaşi valori, principii şi pasiuni. Am cunoscut un astfel de om entuziast şi nerăbdător să facă mai mult, ca şi până acum n-ar fi făcut destule. Este vorba despre Mihaela Ion, pe care am cunoscut-o la cursurile pentru antreprenoriat în industrii creative organizate de Asociaţia Oricum. Ea spune cu modestie că este doar un membru al echipei Revistei Atelierul, dar şi dacă este aşa, pentru mine este chiar inima ei.

Set trei inimioare de la O.COMOara

Set trei inimioare de la O.COMOara, alegerea mea pentru ilustrarea acestui articol.

Revista Atelierul a împlinit la începutul lunii aprilie 3 ani de la lansare. În tot acest timp a ajuns să aibă 50 de membri, redactori, editori şi organizatori de evenimente, peste 1000 de articole publicate pe site-ul revistei şi nenumărate evenimente, târguri şi cursuri. Pe lângă site-ul Revistei Atelierul au mai lansat încă un site Events Revista Atelierul dedicat concursurilor, evenimentelor, atelierelor organizate de către cei mai cunoscuţi designeri şi artizani din domeniu.

Şi pentru că e moment aniversar, Revista Atelirul a realizat un număr dedicat ideilor de reciclare şi reutilizare a obiectelor şi materialelor. Au creat şi o rubrică specială Aleg să port produse made în România, unde de această dată Mihaela Ion,  LaChatterie, Ioana Cristina Casapu şi Eglantina Becheru spun pe şleau de ce aleg ele să poarte cu mândrie produse de autor, create la noi în ţară.

coperta atelierul reciclare

Poti sa citesti aici varianta online a revistei.

Revista Atelierul este publicată atât online, cât şi pe hârtie şi este integral dedicată subiectelor cu tema handmade. Deci pasionaţii de bricolat, cusut, croit, tricotat au în această revistă articole inspirate, de la ultimele tendinţe în acest domeniu şi până la idei despre cum poţi realiza diferite lucruri. De asemenea, revista promovează tot ceea ce înseamnă stil de viaţă sănătos, ecologic, iar accentul pe refolosirea şi reciclarea obiectelor este evident.

Cuprins

Cuprinsul numarului Revista Atelierul dedicat reciclarii

Sunt foarte interesant articolele referitoare la marketingul pentru produsele handmade, sfaturi, soluţii la problemele de care se lovesc artizanii atunci când doresc să-şi promoveze şi să-şi vândă creaţiile. Ce mai? Revista Atelierul nu doar că este dedicată comunităţii sale, ci ea este cea care a închegat-o şi are grijă mai departe de ea. Bravo Mihaela Ion! Bravo echipei Revistei Atelierul. La cât mai mulţi ani şi idei minunate!

Semn de carte de la O.COMOara

Semn de carte de la O.COMOara

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la aprilie 4, 2013 de în Artisti si artizani, Oameni talentati şi etichetată , , .

Articole din arhivă

Introdu aici adresa ta de mail şi vei putea fi pe fază cu noutăţile despre amenajari.

Alătură-te celorlalți 39 de abonați.
%d blogeri au apreciat: